понедељак

VoLeTi



                  Zaista je neverovatno imati osobu koju mozes uzeti za ruku i shvatit da vi ustvari postojite , da ste u tom trenutku jedno . Tvoje srce kuca u njegovom . Onda zagrljaji u kojima se osjecas tako snazno i sigurno , a u istom momentu tako naivno i tako predano . One reci koje te smire , reci u koje verujes i ako su neka glupava laz .
Onda imas nekoga ko je tvoja podrska , ona podrska koja je tu i kada cinis najvecu glupost . Imas nekoga ko ce s tobom raditi sve te decije stvari , ko ce se s tobom smejati i ako nije smesno .
Znas onaj osecaj kad imas nekoga kad places a on ti te suze obrise s lica i na to buntovno lice vrati onaj osmeh koji je njemu najlepsi na svetu .

Ponekad pred spavanje zelis da se molis , pa kako bi bilo da nemas za koga . Znas kako je lepo kad ga usnis' i sutra mu ispricas taj san , onda mastate , zelite da zauvijek postojite . Zelite da zauvek govorite ono " MI " , zakunete se da nece postojati " ti i ja " .

Zazelite da vecno traje to sto ste imali i to sto imate , verujete da ce te to imati i znate sta ? Imaće te . . Srcu je drago samo ono sto se tesko stice i ono sto vas hrani iznutra .


Нема коментара:

Постави коментар

Ovaj obrazac služi za slanje komentara i poruka ako Vam je potreban neki vid kontakta sa korisnicima.

Истакнути пост

Nisam ja za ovaj svet 🙄