среда

Spavaj maleno moje,tebe cuva srce moje. Kad je hladno moja ce te ljubav grejatii,i ako si daleko od mene i nikad te necu videti..........leptir.
Zelela sam da budem VATRA a ti si rekao Budi VODA I bila sam IZVOR Zelela sam da budem OBLAK rekao si Opasno je leteti HODAJ I bila sam KORAK Zelela sam da budem PESMA Pesma je za slavuje Budi REC rekao si I bila sam AZBUKA Zelela sam da budem SAN Odmahnuo si rukom i rekao Ne,snovi su varljivi I PROBUDIO si me.....:( **********Secanja su najlepsi trenuci u zivotu... dolaze da te podsete na nesto...najlepse... zato mi ne zameri sto te se setim... tebi ne moze da smeta ali meni puno znaci...:)

Ti i JA

Zaboli me do smrti kad oboje smo ljuti, kad zavrsimo dvoboj i koplja bacimo. Ti i JA, ko i uvek gluhi na izvinjenja, kad nema poverenja sve bitke gubimo. Zaboli me do smrti kad slusalica cuti, i tisina svoje pesme odsvira. Svako u svom uglu,i bolu za kolena se drzi, i ko duze izdrzi, a da "Izvini" ne kaze. Samo ti i ja do izdaha, dva veterana, nisu nam strana cutanja. Samo ti i ja bez predaha, kad ponos uzme sve u svoje ruke i ubije ljubav iz PONOSA. -leptirici-

Истакнути пост

Nisam ja za ovaj svet 🙄